Бібліотека Studies працює за підтримки агентства Magistr.ua

Поняття проекту політичної кампанії, його значення


Поняття проекту політичної кампанії, його значення

Проект політичної кампанії – це розроблений план дій, зафіксована стратегія проведення політичної кампанії, яка представляє собою докладну програму дій, що враховує всі можливі фактори, здатні вплинути на результат проведеної політичної кампанії.

Проект розробляється фахівцями в цій сфері. Його підготовка необхідна для усунення розбіжностей в розумінні стратегії політичної кампанії між керівником і її організаторами. Також розробка проекту дозволяє врахувати і чітко структурувати всі основні аспекти планованої політичної кампанії. Подібний проект служить керівництвом до дії для всієї команди політика, що проводить політичну кампанію, як правило, з метою здобути перемогу в передвиборній конкурентній боротьбі і домогтися певної політичної позиції.

Проект політичної кампанії в рамках політичного менеджменту являє собою один з елементів, необхідних для перемоги кандидата. Від змісту його програми, політичних обіцянок багато в чому залежить і ставлення до нього населення, та інших політичних сил.

Проект політичної кампанії включає опис способів реалізації розробленої стратегії, ресурсної бази, факторів впливу на результат політичної кампанії і т.д.

Проект політичної кампанії складається з таких положень, як:

  • опис поставлених цілей, завдань політичної кампанії;
  • визначення необхідних для реалізації мети результатів;
  • інформація про політику, політичні сили, визначення переваг по відношенню до політичних конкурентів;
  • оцінка конкурентного середовища, розробка способів одержання перемоги в політичній конкурентній боротьбі;
  • оцінка ресурсної бази, на основі якої планується проведення виборчої кампанії, а також оцінка політичних ресурсів, якими володіють конкуренти;
  • визначення методів роботи з конкурентами, виборцями, ЗМІ;
  • розробка тактики дій в ході політичної кампанії.


Magistr.ua
Дізнайся вартість написання своєї роботи
Кількість сторінок:
-
+
Термін виконання:
-
днів
+